Producten voor systemen van (11)

BV50 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUÜMCONCENTREREN VAN VOEDSEL

BV50 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUÜMCONCENTREREN VAN VOEDSEL

BV50 beschikt over een enkele kuip die bijna alle kookmethoden mogelijk maakt, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur. Dit stelt in staat om het product op 60°C te koken in veel kortere tijd, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 100°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal met het systeem kan worden gecommuniceerd.
BV150 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUUMCONCENTREREN VAN VOEDSEL

BV150 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUUMCONCENTREREN VAN VOEDSEL

BV150 beschikt over een enkele kuip die het mogelijk maakt om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituren. Dit stelt in staat om het product bij 60°C en in veel kortere tijd te koken, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of elke andere vloeistof tot 100°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal met het systeem kan worden gecommuniceerd.
BV150 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUÜMCONCENTREREN VAN VOEDSEL.

BV150 - COMPUTERGECONTROLLEERD SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN VACUÜMCONCENTREREN VAN VOEDSEL.

BV50 beschikt over een enkele kuip die bijna alle kookmethoden mogelijk maakt, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituren. Dit stelt ons in staat om het product op 60°C te koken in een veel kortere tijd, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of elke andere vloeistof tot 100°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee de installatie kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal mee kan worden gecommuniceerd.
BM50TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM50TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM50 TOP beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het mogelijk is om de installatie te controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren. Het maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.
BM30TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM30TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM30 TOP maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur. Dit stelt je in staat om het product bij 60°C en in veel kortere tijd te koken, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook de sterilisatie van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met een slimme controlefunctie, waarmee je de installatie kunt controleren en op elk moment en overal met de installatie kunt interageren.
BM50EASY - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM50EASY - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE VOOR KOKEN EN S

BM50 EASY beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal mee kan worden gecommuniceerd. Het maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituren, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 100°C.
BM50EASYD - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50EASYD - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50 EASY-D beschikt over twee gescheiden bakken die volledig autonoom en automatisch functioneren. De VACUUM maakt het mogelijk om met bijna alle kookmethoden te koken, vooral vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur: het product kookt bij 60°C in veel kortere tijd en behoudt zo de organoleptische eigenschappen, smaak, geur en kleur, en de toevoeging van pectine of suiker wordt vermeden. De PBG-bak daarentegen maakt het mogelijk om plantaardige voedingsmiddelen van elke soort te steriliseren, mits ze zich in geschikte voedselcontainers bevinden; bovendien maakt het koken tot 100°C met stoom, in water of in andere vloeistoffen mogelijk. BM50 EASY-D beschikt over een enkele bak voor het koken en steriliseren van voedingsmiddelen. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het mogelijk is om de installatie te controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren.
BM50EASY - COMPUTERGECONTROLLEERD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50EASY - COMPUTERGECONTROLLEERD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50 EASY beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het systeem kan worden gecontroleerd en op elk moment en overal mee kan worden gecommuniceerd. Het maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituren, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 100°C.
JOLLYCHEF - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN STERILISEREN VAN VOEDSEL

JOLLYCHEF - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR HET KOKEN EN STERILISEREN VAN VOEDSEL

JOLLYCHEF beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het maakt het ook mogelijk om plantaardige voedingsmiddelen van welke aard dan ook te steriliseren, mits ze in geschikte voedselcontainers zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in een andere vloeistof tot 100°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het mogelijk is om de installatie te controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren.
BM30TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM30TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM30 TOP maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur. Dit stelt je in staat om het product bij 60°C te koken en in veel kortere tijd, waardoor de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met een slimme controlefunctie, waarmee je de installatie kunt controleren en op elk moment en overal met de installatie kunt interageren.
BM50TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50TOP - COMPUTERGESTUURD UNIVERSEEL SYSTEEM VOOR VACUUMCONCENTRATIE EN STERILISATIE

BM50 TOP beschikt over een enkele pan voor het koken en steriliseren van voedsel. Het biedt een touchscreen bedieningspaneel met smart control functie, waarmee het mogelijk is om de installatie te controleren en op elk moment en overal met de installatie te interageren. Het maakt het mogelijk om bijna alle kookmethoden te gebruiken, vooral met vacuüm, ideaal voor het maken van topkwaliteit jam en confituur, waarmee het product op 60°C en in veel kortere tijd kan worden gekookt, zodat de organoleptische eigenschappen, de smaak, het aroma en de kleur van het gebruikte fruit behouden blijven, zonder toevoeging van pectine of suiker. Het maakt ook het steriliseren van plantaardige voedingsmiddelen van elke soort mogelijk, mits ze in geschikte voedselverpakkingen zijn verpakt, en om te koken met stoom, in water of in elke andere vloeistof tot 135°C.